ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ- Χριστούγεννα 2019: Η Κλειτορία στολίστηκε και μας περιμένει (ΦΩΤΟ)

Η Κλειτορία φόρεσε τα γιορτινά της και μας περιμένει, η ατμόσφαιρα που έφεραν τα Χριστούγεννα 2019 στην Κλειτορία είναι απλά μαγευτική.

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έχει μπει η Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας, με τους δρόμους να “ντύνονται” με πολύχρωμα φωτάκια, ένα φυσικό έλατο ύψους είκοσι μέτρων «φορτωμένο» με λαμπιόνια στολίζει την πλατεία της Κλειτορίας,

Η Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας υποδέχεται τα Χριστούγεννα με πολύ σεβασμό στους επισκέπτες της, Όλοι οι Δημότες – και ιδιαίτερα τα παιδιά – έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους, όπου και αν μένουν. Η κωμόπολη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή.Τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι… παιδιά! Πόλεις και χωριά φορούν τα γιορτινά τους και ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα την πιο όμορφη εποχή του κόσμου; Η γιορτινή ατμόσφαιρα, το στολισμένο τοπίο, τα λαμπιόνια, το γιορτινό τραπέζι, η ιδέα του Αϊ Βασίλη ή μήπως τα απίστευτα, αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα δώρα; Η απάντηση είναι όλα τα παραπάνω! Και αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να τα βρεις, έλα στη Κλειτορία που τα συνδυάζει όλα και είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί και να σου χαρίσει μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση!

Δείτε βίντεο:

Μια φάτνη που κάνει την πλατεία της Εκκλησίας να θυμίζει πραγματικά Χριστούγεννα, λουσμένα στο φως από το Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις